Webwinkel keur keurmerk - www.blingdings.nl
Webwinkel keur keurmerk

Webwinkel keur keurmerk
 

Het webwinkel keurmerk! Tegenwoordig zijn er zoveel webshops, ook ik begon als leek. Ja, want verkopen van leuke artikelen zit ondanks dat ik omgeschoold ben toch in mijn bloed. Ooit had ik een fysieke winkel, door een val kon ik het staande vak niet meer uitoefenen. Stiekem miste ik het wel een beetje, je kunt mensen zo blij maken, met mooie producten die ook nog eens leuk verpakt worden. Toen ik op zoek ging naar een leuke hobby dacht ik wat kan ik met verkopen en hoe kan ik dat aanpakken.
                                                                                 webwinkel keur voor Blingdings.nl

Ik ben wel iemand van de regeltjes en vind dan ook dat ik niet zomaar iets kon gaan verkopen. Ik stelde wat doelen, het moest leuk zijn, mensen moeten er blij van worden en ik moest alles erom heen wel goed geregeld hebben. En dan komt er best wel wat bij kijken, inschrijven bij de Kamer van koophandel, aanmelden bij de belastingdienst, een zakelijke bankrekening openen en een mooi platform maken, dat werd dus de webshop.

Ervaring met verkopen had ik al wel maar dan wel in een winkel. Maar dat is toch echt anders dan het runnen van een webshop. Inmiddels “timmer” ik al ruim twee jaar aan de weg en niet zonder resultaat gelukkig. Ik heb al veel tevreden klanten kunnen maken en dat zie je aan de terugkerende bestellingen. Maar wat echt gaaf is, is als je dan zo’n berichtje ontvangt van de klant in je gastenboek! Dank je wel daarvoor iedereen.

 

Blij met m'n omslagdoek! Mooie kwaliteit, supersnel geleverd!

Lees meer klantervaringen: https://blingdings.nl/gastenboek/ 


Ik beleef dan ook veel plezier aan Blingdings.nl, iedere dag werk ik aan de shop nadat ik mijn baan op kantoor heb afgerond (ja ik heb er nog een kantoor baan naast). Speuren naar nieuwe trendy artikelen, dan ben ik bezig met de foto’s en het plaatsen van artikelen, het maken van reclame om bekendheid te krijgen en natuurlijk het dagelijks inpakken en verzenden van de bestellingen. Ja, er komt dus echt wel wat bij kijken.

 

Vandaag werd mijn gedachte, goed bezig te zijn bevestigd, ik kreeg voor de webshop het keurmerk van Webwinkel keur. Ik gaf me zelf dan ook wel even een schouderklopje!

Want dat betekent dat de webhop de keuring heeft doorstaan, de keuring van het naleven en goed communiceren van alle rechten en plichten naar de consument. Je moet de klant immers goed en voldoende informeren m.b.t. over de producten, verzendtermijn, garantie & klachten, retourrechten, veilig betalen etc. En dat is dus goed gelukt, wat wordt ik daar blij van!

O, ja en natuurlijk ook de verzendkosten, nou en dat is dan het mooie van het bestellen bij www.blingdings.nl want wij verzenden alle bestellingen binnen Nederland gratis!
                                                                                        gratis verzending binnen Nederland-blingdings.nl

Je bent dus als klant verzekerd dat alles goed geregeld is! Bestel dus gewoon de leukste sieraden, damestassen, horloges, sjaals & poncho's online.


En natuurlijk blijven we werken aan verbeteringen, dus mocht jij nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, laat het me weten via; info@blingdings.nl

 

Om deze bekroning met jullie te vieren, geef ik op iedere bestelling 10% korting (t/m 31 oktober 2017) met kortingscode: GOEDGEKEURD

 

Ik zeg YES!!! Hier word ik blij van.


Graag tot snel in de webshop!

Hartelijke groet,

Cora 

reacties op “Webwinkel keur keurmerk

Geen reacties

Plaats een reactie

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling

Fan worden van Blingdings.nl

Schrijf je dan nu in!
Vanaf nu mis je geen nieuwtjes en acties meer.

De kortingscode ontvang je binnen enkele minuten in je mailbox.
Komt de code niet binnen check dan even de spambox.

Door het klikken op de knop aanmelding ga ik akkoord,
met het opslaan van mijn persoonsgegevens zoals vermeld in de privacy policy
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN