Viva sieraden| clipoorbellen| oorhangers met Swarovski|Viva kettingen|

Viva

Viva jewellery een stijlvol sieraden merk

De Viva  collectie is een collectie van een merk wat niet mag ontbreken in het assortiment van een byoux webshop.
De collectie wordt samengesteld op basis van de laatste kleuren en fashionstijlen alle trends worden op de voet gevolgd en toegepast op het assortiment.
 volgens de laatste kleur- en fashiontrends. De oorbellencollecties bestaan uit clips, stekers, hangers en creolen in vele soorten, kleuren en formaten.
Tevens hebben wij als een van de weinige leveranciers een groot assortiment clipoorbellen, met een keuze uit ruim 300 soorten oorbellen!
 Sorteer op:
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Volgende

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Volgende

 

Viva Jewellery sieraden met stijl

De laatste trends vind je in het assortiment van Viva bij Blingdings.nl 
De grote keuze in soorten bestaat niet alleen uit kleuren of maten maar ook in soorten.
Zo kent Viva vele uitvoeringen oorbellen, oorstekers, oorhangers, creolen maar er is ook een grote keuze in oorclips.

Viva kent verschillende collectie, zo is er de Viva Basic collectie welke ongekende kleurenvariaties kent en elegant en speelsheid uitstraalt.
De Viva fashion collectie staat voor een samengstelde collectie welke geinspireerd is op de catwalk en dus altijd een passend sieraad kent de laatste modetrends en kleuren.
De Viva classic collectie staat voor tijdloze oorbellen met een exclusieve luxe uitstraling voor een betaalbare prijs, er zijn veelal stenen in verwerkt van zirconia, glasparels of Swarovski.

 

Geen gaatjes kies uit onze clipoorbellen

Wanneer men geen gaatjes heeft en toch oorbellen wil dragen dan zijn de oorclips een uitkomst.
De nieuwste uitvoeringen vind je in de webshop, prachtige clipoorbellen met een steentje, effen of subtiel bewerkt.

Naast de enorme oorbellen collectie biedt het assortiment van Viva ook mooie kettingen en armbanden.
Van minimalistische sieraden tot prachtige grovere sieraden, beiden kennen hun eigen eyecatchers op sieraden gebied.
Zo stel je ook heel makkelijk een Viva sieraden set samen.

Materialen

Vvia sieraden worden handgemaakt in fabrieken waar maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat
De gebruikte materialen van de Viva sieraden zijn 100% nikkelvrij, de gebruikte metalen zijn veelal gemaakt van chirurgisch staal.

Alle zilveren sieraden worden voor van ene plating, een rodhium laagje om de kleur goed uit te laten komen.
Zo krijgen de gouden sieraden een gold platin en de rose sieraden een rosé platinging net als bij de zilveren sieraden zorgt dit laagje ervoor dat de kleuren allemaal goed tot hun recht komen. 

De sieraden van Viva Jewellery worden met veel zorg ontworpen en met de hand gemaakt in onze fabrieken. waarbij de gebruikte stenen vak gemaakt worden van  ***cubic zirconia of ***Swarovski kristal
wanneer er parels zijn verwerkt zijn in de Viva classic collectie, zijn dit over het algemeen glasparels, deze geven een super mooie uitstraling.
De gebruikte materialen zijn gegarandeerd 100% nikkelvrij. De sluiting van elke oorbel is gemaakt van chirurgisch materiaal.

*** Cubic zirconia komt in zijn uitstraling heel dicht bij een diamant, maar het is geen diamant het wordt wel eens een immitaitediamant genoemd, het grote verschil is dat zirconia iets minder schitterd dan een echte diamant.
Daarnaast zit er een verschil in de hardheid en de dichtheid, al moet je wel een kenner zijn om dit verschil te kunnen zien.

*** Swarovski is een soort van glas wat op een zeer speciale manier gesneden en geslepen wordt het dateert al van voor 1900, namelijk 1895. De naam is te danken aan Daniel Swarovski.
Swarovski is er in vele kleuren en kennen een eigen naam voor deze kleuren.

 


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN