Sierraden of sieraden met één of twee rr... - www.blingdings.nl

Sierraden of sieraden met één of twee rr...

Sierraden of sieraden met één of twee rr...

Sierraden of sieraden met één of twee rr-en, je kent het wel steeds zie ik dat het op verschillende manieren wordt geschreven.
Zelf schrijf ik sieraden ik kies dus voor één r.
Maar ik moet zeggen dat ik ook wel eens aan het twijfelen ben gebracht en heb het toen stiekem toch even opgezocht in het woordenboek.                                                                           

Betekenis van sieraad (sieraden of sierraden)

Daar staat ook echt overtuigend sieraden, en de betekenis is; iets wat schoonheid verhogend is (van Dale). Ja en dat klopt natuurlijk helemaal.
Want zeg nu zelf het is toch hartstikke leuk om je outfit af te stijlen met een paar leuke oorbellen, een armband, een gave ketting of een mooi horloge wat dan ook nog meteen zorgt dat je bij de tijd bent.

Maar er is nog een uitleg te vinden in het woordenboek; voorwerp van edelmetaal, gezette edelsteen enz. waarmee je je tooit (van Dale woordenboek) 
Het is natuurlijk al lang niet meer zo dat sieraden altijd gemaakt zijn van edelmetaal en/of gezette edelstenen.

sierraden of sieraden wat schrijf jij-blingdings.nl

In onze webshop https://blingdings.nl vind je sieraden van heel verschillende materialen, zoals zilver, hout, echt leer, immitatis leer (pu- leder) maar ook zijn er in de sieraden producten als rijst of schelpen verwerkt.
Wij hebben namelijk verschillen merken te bieden zoals: Biba, Culture Mix, A-zone, Wing, Yehwang etc. en wat je dus vaak ziet is dat ieder merk kiest voor bepaalde materialen, zo kunnen ze ieder voor zich een mooie constante kwaliteit bieden.

Kortom of je nu sieraden of sierraden schrijft, bij ons kun je met beide terecht. We hebben veel keus of het nu gaat om een cadeau voor je vriendin, je zus, je moeder of gewoon voor je zelf het maakt niet uit.
Wij hebben keus genoeg, er is voor iedereen wel iets moois. En wij verzenden je bestelling altijd gratis en nog een mooi ingepakt ook.

Blingdings: leuk om te geven, te krijgen of gewoon om te hebben.... 


 

reacties op “Sierraden of sieraden met één of twee rr...

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN