Deel op facebook
Facebook
Deel op twitter
Twitter
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op pinterest
Pinterest

Het  najaar staat voor de deur, dat betekent dat ik weer volop op speurtocht ben om de mooiste producten te scoren. Zo ging ik ook naar de beurs afgelopen week, helaas was mijn vaste hulp (altijd leuker met z’n tweeën) verhinderd en zou ik dus alleen op pad moeten. 

Maar nee gelukkig niet, wat ik nooit zou verwachten is dat mijn man zei: ik ga met je mee. Hij was al eens een keer mee geweest en ik dacht dus dat doet hij nooit weer. Maar niets was minder waar. Zo gingen we samen op pad.

 

Tot net voor de beurs was het haast ondenkbaar dat het najaar alweer zo dichtbij is. Maar eenmaal aangekomen kon ik me juist haast niet meer voorstellen dat het buiten nog zulk mooi waar was.

En bij het zien van de eerste leveranciers zie je alleen al aan de kleuren dat we echt voor het najaar en de winter op pad zijn. Leuk meteen heb ik weer zin in het komende seizoen. De prachtige kleuren variërend van verschillende rode tinten, gele tinten vooral oker geel echt prachtig maar ook de groene, bruine en blauwe tinten prachtig.

Eerst maar eens langs onze vaste leverancier van mooie sieraden e.d. Biba, echt onder de indruk van het vele moois in de warme tinten. Ik heb er behoorlijk goed kunnen scoren. En wat zo leuk is, is dat je een aantal artikelen ook meteen mee kunt nemen, ja natuurlijk nadat je afgerekend hebt.

Ik kon het dus ook niet laten om een groot deel ook al meteen in de webshop te zetten, zo kan tenminste iedereen mee genieten ook al is het nog mooi weer. Het is net als met vakanties de voorpret is ook altijd al leuk.

Op naar de volgende leverancier, zo scoorde we gave houten horloges en horloges in mooie najaar kleuren. Ik heb daarbij gekozen voor o.a. het merk Ernest. Waarom ik voor Ernest horloges gekozen heb is omdat ze een kwalitatief goed horloge bieden tegen een zeer scherpe prijs.

Nieuw merk; Lot83

Dit zijn dagen waarop ik ook altijd speur naar nieuwe merken en mogelijkheden. Zo kwamen we op het beursplein Lot83, ik was meteen verkocht. De mooie collectie sjaals die ze presenteerde in verschillende kleuren en modellen, ja ik hoor je denken: modellen sjaals?

Ja ook in sjaals zijn modellen, zo zijn er langwerpige sjaals, driehoek sjaals die vaak ook als omslagdoek kunnen dienen en wat dacht je van vierkante sjaals. En dan natuurlijk nog de verschillende afmetingen geweldig die extra lange en brede sjaals, heerlijk om je in te wikkelen op een koude ochtend als je naar je werk of school gaat.

En ik zei al ik was meteen verkocht dus zocht er de meest leuk sjaals uit, gelukkig was mijn man er toch bij dus kon hij meteen lekker sjouwen voor me.

Ook deze sjaals vind je al in de webshop, goed om te weten is dat de sjaals van Lot83 een hippe stoere uitstraling hebben en net even een extra mooie uitstraling door het leren riempje wat aan de sjaals is bevestigd.

Bekijk de Lot83 sjaals online, leuk om cadeau te geven maar je mag ze natuurlijk ook gewoon voor jezelf bestellen.

Zo vloog een beursdag voorbij en ging ik moe maar voldaan richting huis, met al een deel van de collectie en de na leveringen volgen heel snel, ik kan haast niet wachten…..

Bezoek de webshop speur, bekijk en bewonder het assortiment wat met zorg is samengesteld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van blingdings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 247 reviews.
BlingDings voor Biba sieraden altijd de nieuwste collectie draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches