Deel op facebook
Facebook
Deel op twitter
Twitter
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op pinterest
Pinterest

De scholen zijn weer begonnen, de uitnodigingen vliegen weer in het rond

De scholen zijn in heel Nederland weer begonnen, wat was het spannend om de eerste dag weer bij de nieuwe juf of meester in de klas te komen. Wat zal er allemaal geleerd worden, wat zullen ze allemaal gaan maken en doen met elkaar. Waar zal het schoolreisje dit jaar heen gaan? Allemaal vragen die door die kleine hoofdjes gaan.

Toch is het voor iedereen weer fijn om structuur terug in huis te hebben. Op gezette tijden aan tafel, naar bed en opstaan en ontbijten, naar de sport en muziekles…. Eigenlijk hebben de kleintjes best wel een druk leven. Zelf hebben we geen kinderen maar wonen wel tegenover een basisschool. En stiekem hebben wij die kinderen best wel gemist. Het was gewoon heel stil terwijl wij best wel houden van een beetje “leven in de de brouwerij”.

En deze week was het dan ook zover, ook aan de overkant van de straat ging de school weer van start. De kinderen speelde weer buiten en er werd zelfs gezongen voor de jarigen in de pauze op het schoolplein, zo leuk!

Er zijn natuurlijk logischer wijs best wel wat kinderen jarig geweest in de vakantie, dus ook de kinderfeestje voor vrienden en vriendinnetjes worden weer volop gevierd. De uitnodigingen worden uitgedeeld en er wordt dan ook weer veel nagedacht over leuke cadeautjes.

 

Blingdings.nl heeft dan ook gezorgd dat de het assortiment kindersieraden weer goed is aangevuld. Want zeg nu zelf een leuk cadeautje hoort toch echt bij zo’n gezellig kinderfeestje.

Kies uit de collectie zilveren kinderoobellen, kinderkettingen of bijvoorbeeld de silver plated kindersieraden van Biba, je kunt er zelf leuke setjes van samenstellen. Wij zorgen afhankelijkvoor een mooi cadeaudoosje of een leuk cadeaupapiertje.

Waarom zou je naast het feit dat de kindersieraden zo leuk zijn bestellen bij Blingdings.nl:snelle levering,  √dagelijkse verzending

veilig betalen met iDeal of achteraf met Billink

ALTIJD gratis verzending binnen Nederland

Bekijk het assortiment kindersieraden

Have fun…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van blingdings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 247 reviews.
BlingDings voor Biba sieraden altijd de nieuwste collectie draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches