Over mij

De persoon achter de webshop

www.blingdings.nl is de webshop waar je mooie betaalbare sieraden, trendy tassen & mode accessoires kunt vinden.
Met zorg is er een groot assortiment voor zowel dames, heren en kinderen. Wist je dat er meer dan 400 verschillende modellen hebben in zilveren kinderoorbellen?
Regelmatig vind je er nieuwe artikelen zodat het iedere keer weer een feest is om de webshop te bezoeken.
Wie zit er achter de webshop?
Mijn naam is Cora, ik ben woonachtig in Geldermalsen. Ik ben op zoek gegaan naar een leuke hobby, die inmiddels behoorlijk uit de hand gelopen is, stiekem ben ik daar best een beetje trots op! Sieraden en tassen zijn voor mij altijd al heel aantrekkelijk geweest en ik heb me daar dan ook meer in verdiept. Omdat ik de dingen die ik doe graag goed doe, vond ik dat ik het niet alleen wilde aanbieden via externe sites maar wilde ik juist graag een eigen webshop. En zo is www.blingdings.nl ontstaan.Cora van Hattem-www.blingdings.nlWaarom bestellen bij Blingdings.nl?
Dagelijks worden de orders die binnenkomen verwerkt en omdat ik zelf een hekel heb aan verborgen kosten zijn de prijzen die je ziet in de webshop de prijzen die je betaalt. Er komen geen verzendkosten bij en ook heb ik geen minimum orderbedrag. Je kunt makkelijk en veilig betalen via o.a. iDeal, Paypal, Mister cash, Sofort of  achteraf met Klarna.

Ik ze snuffel lekker rond, blijf Blingdings.nl  volgen zo ben je altijd op de hoogte van de laatste trends.

Ik hoop je nog vaak te mogen begroeten in de webshop!
Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.

Hartelijke groet,
Cora

O, ja nog even dit, wist je dat Blingdings.nl ook een zusje heeft met de meest gave horloges www.hippeklokjes.nl

De waardering van blingdings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 267 reviews.
Blingdings draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches