Horloges voor kinderen - www.blingdings.nl

Horloges voor kinderen

Horloges voor kinderen

Wanneer geef ik mijn kind een horloge?

Het ene kind is al op zeer jonge leeftijd in de “ban” van horloges, er zijn ook zoveel gave horloges te koop. In mooie kleuren en prachtige vormen, dieren horloges, sport horloges, vrolijk gekleurde horloges etc.

Maar dan zijn er ook nog de verschillende uitvoeringen met een digitale uitvoerig of een analoge uitvoering, opwind baar (ja ze bestaan nog), op batterij of zelfs op zonne-energie de zogenaamde solar horloges.

Sommige kinderen zijn nog maar 3 á 4 jaar en zijn al dol op horloges, ik snap het wel een beetje zeker als er in de familie door bijvoorbeeld vaders en moeders, broers en/of zussen ook horloges worden gedragen.

Realiseer je dat op de jonge leeftijd van 3 á 4 jaar een horloges alleen maar voor de sier dient, functioneel (op een uitzondering na) hebben ze nog geen benul van tijd. Je kunt vaak in de speelgoedwinkel een speelgoed horloge kopen, dat kan vaak ene prima oplossing zijn.

goedkoop kinderhorloge - blingdings.nl

 

Wanneer leert een kind klokkijken?

Een kind leert ongeveer vanaf zijn zesde jaar klokkijken, ze leren gaandeweg tellen ze kennen vaak al een aantal cijfers en beginnen langzaamaan met lezen.

Als je kind interesse toont is het zinvol daarin te investeren, met een leuk gekleurd aansprekend horloge een leuke afbeelding of vorm doet het vaak goed.

Een tip daarbij is erop te letten dat een horloge aanspreekt voor een kind, dus qua uiterlijk en dat het overzichtelijk is met duidelijke cijfers op de wijzerplaat. Cijfers die herkenbaar zijn, geschreven zoals een kind ze geleerd heeft. En daarnaast een duidelijk verschil tussen de grote en de kleine wijzer.

Uiteraard is het belangrijk dat een horloge goed past bij een kind, een horloge wat steeds draait om de pols is niet fijn, dat geldt overigens voor zowel jong als oud. In dat geval komt het vaker voor dat het horloge in de kast beland in plaat van om de pols. De meest kinderhorloges zijn vaak voorzien van voldoende gaatjes in de horlogeband die ervoor zorgen dat het e.e.a. goed af te stellen is.

Wanneer een kind rond de acht jaar is zal er al snel gekozen worden voor een wat meer bijzonder horloge, deze zijn er ook zeker denk aan een leuke kleur of uitvoering of een favoriet dier.

Q&Q horloges en Prisma coolwatches zijn er dan bijvoorbeeld in mooie kleuren en vormen, maar ook in systeem zijn er verschillen, zo zijn er horloges op batterij maar ook op zonne-energie de zogenaamde solar horloges

Wanneer de kinderen de leeftijd van elf of twaalf jaar bereiken kijken ze vaak naar de wat serieuzere uitvoeringen, daarbij kan je denken een effen horloge of een in meerder kleuren, een sport horloge etc.

Ook zou je al kunnen kijken naar een volwassen horloges met een klein uitgevoerde klok een klokje met een doorsnede van maximaal 3 centimeter kan een goede optie zijn.

Tips voor het dragen en mooi houden van je horloge

  • Laat je kind zo vaak als mogelijk het horloge dragen, dan went het je kind het snelst
  • Niet ieder horloge is waterdicht, leer een kind aan dat het horloge afdoet bij douchen, zwemmen etc.
  • Speelt je kind vaak in de zandbak is het beter het horloge af te doen
  • Doe het horloge af wanneer je kind gaat slapen


Bij Blingdings.nl vind je horloges van verschillende merken zoals: Q&Q horloges of Prisma coolwatch voor kinderen, voor de volwassen hebben we natuurlijk ook volop keus in de merken Q&Q of Ernest horloges.

Heb je er weleens aan gedacht om een hip en trendy horloge cadeau te geven, leuk voor een kinderverjaardag, bij het behalen van een zwemdiploma, of bij een mooi rapport. Zo sla je twee vliegen in één klap een leerzaam maar zeker ook een mooi cadeau.

Shop meteen hier een passend horloge.

Quartz horloge - bestel online blingdings.nl

reacties op “Horloges voor kinderen

Geen reacties

Plaats een reactie

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling

Fan worden van Blingdings.nl

Schrijf je dan nu in!
Vanaf nu mis je geen nieuwtjes en acties meer.

De kortingscode ontvang je binnen enkele minuten in je mailbox.
Komt de code niet binnen check dan even de spambox.

Door het klikken op de knop aanmelding ga ik akkoord,
met het opslaan van mijn persoonsgegevens zoals vermeld in de privacy policy
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN