Horloges dames of heren of kinderen mooie kleuren en merken
Kleur
Sorteer op:
Vorige - 1 - 2 - 3 - Volgende

Ernest horloge sport| grijs


 
InStock
19.95

Q&Q kinderhorloge geel


 
InStock
27.00

Q&Q kinderhorloge roze


 
InStock
26.00

Solar
Q&Q solar unisexhorloge blauw


 
InStock
39.95

Ernest horloge sport| taupe


 
InStock
19.95

Kleine klok
Ernest horloge mini Fancy rose - lever


 
InStock
€ 21.95 nu € 17.95

Kleine klok
Ernest horloge mini Fancy rose - beige


 
InStock
€ 21.95 nu € 17.95

Vorige - 1 - 2 - 3 - Volgende

Horloges dames of heren of kinderen bestel je online bij blingdings.nl

Horloges dames of heren bestel je online bij blingdings.nl. Wij bieden in onze webshop een assortiment wat mooi is en betaalbaar. De merken die je bij ons vindt zijn o.a. Ernest en Souris D'or of Q&Q. Of je nu een grote of kleine klok zoekt of een klok met cijfers of de tijdsaanduiding met strepen wij hebben het allemaal. Het is een sieraad wat niet mag ontbreken aan je pols. En duidelijk is dat je vanaf nu  altijd bij de tijd bent, er is geen excuus meer. Wij bieden verschillende kleuren die steeds worden aangepast aan de laatste modetrends. Je kunt ze daardoor ook prachtig combineren met een leuke armband. Een mooi horloge hoeft niet duur te zijn, kortom Blingdings.nl voor een mooi goedkoop horloge.
Alle horloges worden geleverd met een garantie van 6 weken, tenzij anders vermeld (uitgezonderd van garantie zijn de batterij en verkleuring)
Mocht het bij ons gekochte horloge onverhoopt buiten de de garantie periode defect gaan, dan kunnen wij dit ter reparatie en tegen betaling aanbieden bij onze leverancier.