Horloges dames, heren of kinderen - www.blingdings.nl

Horloges dames, heren of kinderen

Horloges dames, heren of kinderen

Horloges dames, heren of kinderen

Horloges dames, heren of kinderen je vindt ze online. Wij bieden een assortiment betaalbaredaemshorloges, herenhorloges en kinderhorloges in verschillende kleuren en modellen. Zo heeft het merk Ernest mooie horloges welke steeds qua kleur aangepast worden aan de seizoenen maar ook de uitvoering van de klok zijn volgens de laatste trends van grote bekende merken als Prisma, Seiko, Switch, Danish Design, Michael Kors etc.

horloges dames, heren of kinderen merken Ernest en Q&Q -blingdings.nl

Het voordeel van het merk Ernest is dat het goedkope horloges zijn, daarom koop je makkelijk meerdere kleuren of uitvoeringen. Zo hebben we de trend van grote klokken in ons assortiment in vele kleuren als blauw, zwart, taupe, bruin, roze of een mooie jeans kleur. Voor de echte mannen hebben we o.a. de Brixton uitvoering deze heeft een grote klok en een stoere look, hij is in meerdere kleuren leverbaar, bruin, zwart of legergroen bijvoorbeeld. Voor de prijs hoef je het niet te laten er zijn namelijk al Ernest horloges van € 18,95. En het mooie is dat je bij ons nog voor verrassingen komt te staan want bij ons geldt altijd gratis verzending binnen Nederland. Je ontvangt twee maanden garantie op het uurwerk van Ernest horloge.

Kinderhorloges

Kinderhorloges, ook voor kinderen hebben we een prachtige lijn horloges, maar dan van het merk Q&Q. Geweldige kleuren, leuke modellen waarin bijvoorbeeld dieren zijn verwerkt.
Op de kinderhorloges van het merk Q&Q heb je zelfs een jaar garantie. En ook hier geldt gratis verzending, dat is gewoon bij Blingdings.

Nooit meer te laat, want met deze horloges telt geen enkele smoes meer.
 

reacties op “Horloges dames, heren of kinderen

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN