Hoe hou ik mijn zilveren sieraden mooi? - www.blingdings.nl

Hoe hou ik mijn zilveren sieraden mooi?

Hoe hou ik mijn zilveren sieraden mooi?

Zilveren sieraden zijn te herkennen aan het teken 925. Ze zijn echt prachtig om te zien. Ze hebben een mooie glans en die wil je natuurlijk graag zo houden. Toch is het niet altijd te voorkomen dat zilveren sieraden verkleuren. 

Het probleem is meestal dat zilver niet heel tegen goed shampoo, deodorant of andere verzorgingsmiddelen kan maar ook de zuurgraad van de huid is bepalend, er ontstaat vaak een chemische reactie. Onze sieraden zijn voorzien van een e-coating wat al helpt om ze minder snel te laten verkleuren of dat ze minder snel dof worden. 

Het voordeel van zilver is dat je het makkelijk weer glanzend kunt krijgen door ze te poetsen. Soms is een zachte doek al voldoende. Maar er zijn ook wel hulp middeltjes, zoals: 
- in wrijven met een beetje tandpasta met een zachte doek en daarna even afspoelen met gewoon wat water. 
- op poetsen met een beetje (sigaren) as.
-of in een bakje op aluminiumfolie wat soda strooien, je sieraden er op leggen en met goed warm water even laten staan. Daarna opwrijven met een zachte doek.

zilveren sieraden -blingdings.nl

Natuurlijk kun je ook een elektrische sieraden cleaner kopen, vaak zijn die niet eens zo duur, volg de gebruiksaanwijzing en je sieraden zullen weer als nieuw zijn. Tip: als het formaat groot genoeg is kun je er ook brillen in reinigen. )lees altijd wel even de gebruiksaanwijzing goed door.

reacties op “Hoe hou ik mijn zilveren sieraden mooi?

Geen reacties

Plaats een reactie

10% korting ontvangen op je eerste bestelling!

Ontvang 10% op je eerste besteling

Schrijf je in voor de mailinglijst!
Vanaf nu mis je geen nieuwtjes en acties meer.

De koritngscode ontvang je binnen enkele minuten in je mailbox.
Komt de code niet binnen check dan even de spambox.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN