Garantie en klachten

Uiteraard geldt er een garantie op artikelen die u bij ons koopt, Een artikel moet in goede staat zijn als u dit van ons ontvangt en bij normaal gebruik moet het naar behoren functioneren. Mocht je een artikel ontvangen wat niet goed functioneert of een defect vertoont dan zullen wij het artikel voor u proberen om te ruilen. Mocht dit niet lukken dan kijken wij naar de mogelijkheden om u zo snel mogelijk ene andere passende oplossing te bieden. Dit kan zijn reparatie door de leverancier of terugbetaling van het het aankoopbedrag.

In principe geven wij de volgende garantie termijnen, indien een leverancier een andere fabrieksgarantie termijn hanteert zullen wij deze overnemen. Uiteraard dient er altijd een aankoop bon of het garantiebewijs overlegd te kunnen worden.

Tassen
Wij geven 4 weken garantie op tassen en portemonnees, deze garantie geldt alleen op product- en fabricagefouten waar nodig zullen wij de leverancier vragen het probleem/de klacht te beoordelen. Slijtage verkleuring of onjuist gebruik zijn uitgesloten van garantie. Ritssluitingen zijn eveneens uitgesloten van garantie.

Horloges
Op alle Ernest horlogesgeven wij 6 weken garantie op alle Q&Q horloges en Prisma horloges geven wij de gebruikelijke fabrieksgarantie ( 1 of 2 jaar).Horloges hebben alleen garantie op het uurwerk. Horlogebandjes zijn net als verkleuring, de kroon en de batterij uitgesloten van garantie.

Sieraden en accessoires
Wij  geven 4 weken garantie op sieraden accessoires, en zullen ten tijde van een probleem het product voorleggen aan de leverancier van het product. Garantie op sieraden en accessoires geldt alleen op product- en fabricagefouten, verkleuring, beschadiging door gebruik zijn uitgesloten van garantie. Verlies van producten of onderdelen van producten vallen te alle tijde buiten de garantie, Blingdings.nl kan daarvoor ook niet aansprakelijk worden gesteld.

Het terugsturen van een product om voor te leggen voor garantie brengt verzendkosten met zich mee de verzendkosten van het versturen van de klant naar Blingdings.nl zijn altijd voor rekening van de klant. De verzendkosten van het retourneren van het product nadat dit is beoordeeld, gerepareerd of vervangen zijn voor rekening van Blingdings.nl mits dit hetzelfde adres is als waar het artikel is door Blingdings.nl is geleverd.

Heb je een klacht?

Mocht je onverhoopt een klacht hebben of aanspraak willen maken op garantie verzoeken wij u dit vooraf te melden via een email: info@blingdings.nl
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.
Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr .
Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Ons advies is een retourzending altijd te versturen met een track & trace code zodat de zending getraceerd kan worden.
Wij zijn niet aansprakelijk voor zoek geraakte zendingen.

Tips: om sieraden mooi te houden, draag ze niet onder de douche zeep en shampoos etc. kunnen sieraden doen verkleuren en beschadigen. Draag sieraden niet tijdens het slapen, je weet immers nooit wat je doet in je slaap, kettingen en armbanden kunnen bijvoorbeeld breken en oorbellen kunnen bijvoorbeeld losraken waardoor je ze verliest. Draag geen sieraden tijdens het zwemmen het water kan ze doen verkleuren.

De waardering van blingdings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 329 reviews.
Blingdings draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders