De mooiste sieraden, tassen en modeaccessoires vind je online

De persoon achter de webshop

www.blingdings.nl is de webshop waar je mooie betaalbare sieraden, trendy tassen & mode accessoires kunt vinden.
Wij bieden een groot assortiment voor zowel dames, heren en kinderen. Wist je dat wij meer dan 200 verschillende modellen hebben in zilveren kinderoorbellen?
Regelmatig vind je er nieuwe artikelen zodat het iedere keer weer een feest is om de webshop te bezoeken.

Wie zit er achter de webshop?
Mijn naam is Cora van Hattem-Treffers, ik ben woonachtig in Geldermalsen. Ik ben op zoek gegaan naar een leuke hobby, die inmiddels behoorlijk uit de hand gelopen is, stiekem ben ik daar best een beetje trots op! Sieraden en tassen zijn voor mij altijd al heel aantrekkelijk geweest en ik heb me daar dan ook meer in verdiept. Omdat ik de dingen die ik doe graag goed doe, vond ik dat ik het niet alleen wilde aanbieden via externe sites maar wilde ik juist graag een eigen webshop. En zo is www.blingdings.nl ontstaan.

Cora van Hattem-www.blingdings.nl

Waarom bestellen bij Blingdings.nl?
Dagelijks worden de orders die binnenkomen verwerkt en omdat ik zelf een hekel heb aan verborgen kosten zijn de prijzen die je ziet in de webshop de prijzen die je betaalt. Er komen geen verzendkosten bij en ook heb ik geen minimum orderbedrag. Je kunt makkelijk en veilig betalen via o.a. iDeal, Paypal, Mister cash, Sofort of indien gewenst contant bij afhalen. Want afhalen is mogelijk op afspraak in Geldermalsen.

Ik hoop je nog vaak te mogen begroeten in de webshop!
Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.

Hartelijke groet,
Cora
Ontvang 10% korting op je eerste bestelling

Fan worden van Blingdings.nl

Schrijf je dan nu in!
Vanaf nu mis je geen nieuwtjes en acties meer.

De kortingscode ontvang je binnen enkele minuten in je mailbox.
Komt de code niet binnen check dan even de spambox.

Door het klikken op de knop aanmelding ga ik akkoord,
met het opslaan van mijn persoonsgegevens zoals vermeld in de privacy policy
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN