De jaarwisseling in zicht - www.blingdings.nl

De jaarwisseling in zicht

De jaarwisseling in zicht

De jaarwisseling in zicht....

Wat is het hard gegaan in 2017, wat was het een bijzonder jaar. Het klinkt zo gewoon,als iedereen zegt het, maar het was een jaar met ups & downs.
Voor de webshop een prachtig jaar met veel nieuwe en terugkerende klanten waar ik natuurlijk erg blij mee ben. Want zonder klanten geen bestaansrecht.
Mooie toevoegingen/ uitbreidingen van het assortiment sieraden, tassen en modeaccessoires, een jaar waarin we het webwinkelkeurmerk mochten ontvangen.

                                                                       webwinkelkeur voor Blingdings.nl 

Pittige tijden

Zoals velen van jullie vast wel op de site hebben gelezen en het dus weten heb ik naast de webshop nog een baan.
Een hele leuke baan heb ik altijd gezegd en hoop ik ook in de toekomst te kunnen blijven zeggen, maar ik moet eerlijk bekennen dat het dit jaar echt een zwaar jaar was.
Een jaar waarin we in korte tijd een heftige reorganisatie door hebben moeten maken. En dat betekent dat we van veel collega’s afscheid moesten nemen. Waarbij ook mijn functie verviel en ik dus ook kon solliciteren en gelukkig mocht ik door in een nieuwe functie. Al met al een zware tijd.


En dan nog maar niet te spreken over de privé situatie met ernstige ziekte in de naaste familie.
Jongens, dat heeft er denk ik nog het meest ingehakt. Maar ook op dat vlak mochten we de positieve lijn weer oppakken, ook als zijn we er nog niet.
Nu klinkt het wel een beetje alsof het alleen maar heftig was, maar gelukkig kan ik zeggen dat we naast de pittige tijden ook mooie dingen hebben meegemaakt en veel geleerd hebben.

Vooruit kijken

Er zijn veel mensen vrij in deze tijd gewoon omdat collega’s het werk oppakken, ik zelf ook even van mijn kantoorbaan.
Maar bij Blingdings.nl gaan we juist even lekker door, afronden van de administratie, vullen van de webshop na een geweldig drukke tijd. We blijven immers vooruit kijken.
Ja en wat kan je deze week nog verwachten in de webshop, veel nieuwe Biba sieraden, geweldige cluthes, super mooie handige portemonnees en de aanvulling van de zilveren kinderoorbellen etc.etc.

                                                  Biba oorbellen -blingdings.nl


Kortom ik ga er nog even tegenaan! Stiekem altijd zo leuk om alles weer uit te pakken en te beschrijven, mooie foto’s erbij en er kan weer geshopt worden.

 

Rest mij iedereen een mooie jaarwisseling te wensen en een geweldig mooi 2018!

Hartelijke groet,
Cora

 

reacties op “De jaarwisseling in zicht

Geen reacties

Plaats een reactie

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling

Fan worden van Blingdings.nl

Schrijf je dan nu in!
Vanaf nu mis je geen nieuwtjes en acties meer.

De kortingscode ontvang je binnen enkele minuten in je mailbox.
Komt de code niet binnen check dan even de spambox.

Door het klikken op de knop aanmelding ga ik akkoord,
met het opslaan van mijn persoonsgegevens zoals vermeld in de privacy policy
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN